• Archiwum numerów
  • Aktualności
  • Prenumerata
  • O nas
  • Reklama
  • Kontakt
 

Z Branży

Aktualności z branży hotelarskiej

Mocktaile w wersji premium. Nowy trend, który podbija światowe bary
2025-11-02
Jeszcze niedawno wybór bezalkoholowego koktajlu brzmiał jak kompromis. Dziś to manifest stylu - świadomego, uważnego, skupionego na doświadczeniu. W barach od...

Chivas Regal przedstawia Crystalgold: przełomową innowację, która na nowo definiuje tradycję
2025-11-02
Wraz z Globalnym Ambasadorem Marki i kierowcą F1, Charlesem Leclerkiem, tuż przed Grand Prix Singapuru, marka Chivas Regal wprowadziła na rynek Chivas Regal Crystalgold...

Sober October
2025-10-16
Sober October, czyli „Trzeźwy Październik”, to ogólnoświatowa akcja, której uczestnicy świadomie ograniczają konsumpcję alkoholu przez cały miesiąc. Ale...

Selgros 2.0 smakuje lepiej – zmodernizowana hala Selgros w Poznaniu otwarta
2025-10-10
9 października otwarto zmodernizowaną halę Selgros w Poznaniu. To ważne wydarzenie nie tylko dla klientów z Wielkopolski, lecz także dla całej sieci – poznańska...

Jesieniary w natarciu - pumpkin spice latte, cynamonki, sernik dyniowy
2025-10-10
Jak wygląda “sezon jesieniary”? Nie wystarczy spojrzeć za okno. Z pomocą przychodzi Uber Eats i podpowiada: do oficjalnego ekwipunku “miłośniczki hygge”...

Pyszne.pl w najnowszej globalnej kampanii rozwiązuje powszechny dylemat – co zamówić?
2025-10-10
Just Eat Takeaway.com (właściciel Pyszne.pl) wprowadza kolejną odsłonę globalnej platformy komunikacyjnej „Czy ktoś powiedział”. Nowa kampania marki podkreśla...

Lavazza świętuje 130 lat w świecie kawy i prezentuje nową kampanię
2025-10-10
Międzynarodowy Dzień Kawy, który przed chwilą obchodziliśmy to doskonała okazja, by przypomnieć najważniejsze momenty w 130-letniej historii ikonicznej włoskiej...

Rozgrzewający trend w HoReCa- nowa edycja projektu Napoje Sezonowe jesień 2025 – zima 2026
2025-10-10
Napoje Sezonowe to kompleksowe rozwiązanie w odsłonie zimowej i letniej, dostarczające gotowe receptury atrakcyjnych i łatwych w przygotowaniu napojów oraz wsparcie...

Stuart świętuje pięć lat w Polsce. Szybkie dostawy coraz mocniej zakorzeniają się w gastronomii i handlu
2025-10-02
Platforma Stuart, specjalizująca się w dostawach ostatniej mili, podsumowuje pięć lat działalności na polskim rynku. Od startu w 2020 roku w Toruniu i Szczecinie...

Gabriela Ziółkowska poza podium w Genewie
2025-10-02
Gabriela Ziółkowska, tegoroczna laureatka Mistrzostw Młodych Sommelierów Chaîne des Rôtisseurs, które odbywały się pod patronatem ZP PRW, niestety poza podium na...

Posts navigation

Starsze wiadomości




WINO I KUCHNIA
/ Pisco przy stole: 15 połączeń, które przyprawiają o zawrót głowy
 
FELIETON
/ Żegnaj romantyzmie, witaj Excelu, czyli podsumowanie 2025 roku w gastro
 
MARKETING
/ Jak przyciągnąć pokolenie TikToka do restauracji
 
TRENDY
/ Polska gastronomia 2025 – rok przełomów
 
ANALIZA
/ Serce profesjonalnej kuchni
 
O NAS
PARTNERZY
FACEBOOK
TWITTER
LINKED
KONTAKT
ARCHIWUM
PRENUMERATA
REKLAMA
POLITYKA PRYWATNOŚCI
NASZE SERWISY
ProMedia
Akademia Hotelarza
Pracuj w Horeca
Hotel Trends
Hotel Investment Trends
NASZE PORTALE
Restauracja
Rynek Turystyczny
Polski Jubiler
Nowoczesna Stacja Paliw

W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:

bok@pws-promedia.pl