Archiwum numerów
Aktualności
Prenumerata
O nas
Reklama
Kontakt
Z Branży
Aktualności z branży hotelarskiej
Mocktaile w wersji premium. Nowy trend, który podbija światowe bary
2025-11-02
Jeszcze niedawno wybór bezalkoholowego koktajlu brzmiał jak kompromis. Dziś to manifest stylu - świadomego, uważnego, skupionego na doświadczeniu. W barach od...
Chivas Regal przedstawia Crystalgold: przełomową innowację, która na nowo definiuje tradycję
2025-11-02
Wraz z Globalnym Ambasadorem Marki i kierowcą F1, Charlesem Leclerkiem, tuż przed Grand Prix Singapuru, marka Chivas Regal wprowadziła na rynek Chivas Regal Crystalgold...
Sober October
2025-10-16
Sober October, czyli „Trzeźwy Październik”, to ogólnoświatowa akcja, której uczestnicy świadomie ograniczają konsumpcję alkoholu przez cały miesiąc. Ale...
Selgros 2.0 smakuje lepiej – zmodernizowana hala Selgros w Poznaniu otwarta
2025-10-10
9 października otwarto zmodernizowaną halę Selgros w Poznaniu. To ważne wydarzenie nie tylko dla klientów z Wielkopolski, lecz także dla całej sieci – poznańska...
Jesieniary w natarciu - pumpkin spice latte, cynamonki, sernik dyniowy
2025-10-10
Jak wygląda “sezon jesieniary”? Nie wystarczy spojrzeć za okno. Z pomocą przychodzi Uber Eats i podpowiada: do oficjalnego ekwipunku “miłośniczki hygge”...
Pyszne.pl w najnowszej globalnej kampanii rozwiązuje powszechny dylemat – co zamówić?
2025-10-10
Just Eat Takeaway.com (właściciel Pyszne.pl) wprowadza kolejną odsłonę globalnej platformy komunikacyjnej „Czy ktoś powiedział”. Nowa kampania marki podkreśla...
Lavazza świętuje 130 lat w świecie kawy i prezentuje nową kampanię
2025-10-10
Międzynarodowy Dzień Kawy, który przed chwilą obchodziliśmy to doskonała okazja, by przypomnieć najważniejsze momenty w 130-letniej historii ikonicznej włoskiej...
Rozgrzewający trend w HoReCa- nowa edycja projektu Napoje Sezonowe jesień 2025 – zima 2026
2025-10-10
Napoje Sezonowe to kompleksowe rozwiązanie w odsłonie zimowej i letniej, dostarczające gotowe receptury atrakcyjnych i łatwych w przygotowaniu napojów oraz wsparcie...
Stuart świętuje pięć lat w Polsce. Szybkie dostawy coraz mocniej zakorzeniają się w gastronomii i handlu
2025-10-02
Platforma Stuart, specjalizująca się w dostawach ostatniej mili, podsumowuje pięć lat działalności na polskim rynku. Od startu w 2020 roku w Toruniu i Szczecinie...
Gabriela Ziółkowska poza podium w Genewie
2025-10-02
Gabriela Ziółkowska, tegoroczna laureatka Mistrzostw Młodych Sommelierów Chaîne des Rôtisseurs, które odbywały się pod patronatem ZP PRW, niestety poza podium na...
Posts navigation
Starsze wiadomości
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
WINO I KUCHNIA
/
Pisco przy stole: 15 połączeń, które przyprawiają o zawrót głowy
FELIETON
/
Żegnaj romantyzmie, witaj Excelu, czyli podsumowanie 2025 roku w gastro
MARKETING
/
Jak przyciągnąć pokolenie TikToka do restauracji
TRENDY
/
Polska gastronomia 2025 – rok przełomów
ANALIZA
/
Serce profesjonalnej kuchni
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl