Archiwum numerów
Aktualności
Prenumerata
O nas
Reklama
Kontakt
Najnowsze Informacje
Przyszłość słodkiego biznesu na Warsaw Sweet Tech
2025-05-14
W dniach 9–11 września 2025 roku Ptak Warsaw Expo zamieni się w centrum innowacji dla branży cukierniczej, lodziarskiej, kawiarnianej i piekarniczej...
Superfoods w kuchni tajskiej i wietnamskiej – dlaczego warto je jeść?
2025-05-08
Coraz więcej osób poszukuje zdrowych alternatyw w codziennej diecie. Kuchnie tajska i wietnamska, znane ze swojej świeżości, aromatyczności i bogactwa smaków...
Rusza „Nowa Gościnność” – autorski podcast
2025-05-08
Rusza „Nowa Gościnność” – autorski podcast poświęcony temu, co naprawdę liczy się w nowoczesnej gastronomii: relacjom, emocjom, doświadczeniu...
Artesse Restaurant by Jauanlu Fernández
2025-05-08
Restauracja Artesse rozpoczęła działalność po kulinarnej transformacji. Nowy koncept i menu stworzył dla niej Juan Luis Fernández - światowej klasy szef...
WARS S.A. testuje płatności spojrzeniem – rusza pilotaż z polskim fintechem PayEye
2025-05-08
WARS S.A., narodowy operator gastronomiczny z ponad 77-letnią tradycją, rozpoczyna pilotaż innowacyjnego systemu płatności biometrycznych. Od 8 maja klienci będą...
Małgorzata Bryszewska kierownikiem działu gastronomii w warszawskim hotelu Polonia Palace
2025-05-08
Z początkiem maja Małgorzata Bryszewska objęła stanowisko kierownika działu gastronomii w warszawskim hotelu Polonia Palace. fot. materiał prasowy...
Premiumizacja w gastronomii w 2025 roku
2025-05-08
Czy w dobie kolejnych wzrostów kosztów stałych, podnoszenia płacy minimalnej w 2025 r. warto mieć produkty premium w swojej ofercie? Branża gastronomiczna, której...
Nowoczesne rozwiązania do restauracyjnej kuchni: mniej sprzętu, więcej możliwości
2025-05-01
W restauracjach serwujących dania w formie bufetu, rodzinnych czy międzynarodowych menu jest bardzo różnorodne. Klienci chcą mieć wybór – od burgerów i frytek...
Dlaczego goście kochają autentyczność? Psychologia szczerej obsługi
2025-05-01
Wyobraź sobie, że wchodzisz do nowej restauracji. Ciepłe światło oświetla stół, zapach świeżo przygotowanego dania unosi się w powietrzu, a w tle słychać...
Nowoczesna gastronomia zaczyna się od zaplecza. Dlaczego strategia 3E i filozofia Kaizen to podstawa sukcesu?
2025-05-01
Automatyzacja obsługi gości, roboty dostawcze czy drony roznoszące pizzę robią wrażenie i przyciągają uwagę mediów. Jednak bez nowoczesnego, funkcjonalnego...
Posts navigation
Starsze wiadomości
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
INNOWACJE
/
Mrożenie w gastronomii
ANALIZA
/
Lojalność i technologia, czyli przepis na gastronomiczny sukces
TRENDY
/
Targi Ambiente
WINO I KUCHNIA
/
PIZZA I WINO – sekret nie tkwi w cieście
FELIETON
/
Sprawdzone triki na viralowe social media restauracji
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl